Om de keukenbrigade in ons hotel op volle sterkte te houden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire keuken!
Het keukenteam, is verantwoordelijk voor de bereiding van het ontbijt, lunch en diner in het Haven Restaurant (voor ontbijt en groepen), Otium Restaurant (a la carte restaurant) en Lounge en de roomservice. Daarnaast verzorgt de keuken ook de koffie breaks, lunches en buffetten voor de 19 vergaderzalen.
In de functie van Stagaire Keuken ben je verantwoordelijk voor de bereiding van de hoogwaardige gerechten die geserveerd worden in al onze Food & Drink Outlets.
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
- Bereiden van gerechten volgens recept en eigen planning
- Klaarmaken van eenvoudige maaltijden voor collega’s in de bedrijfskantine
- Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij onze vaste leveranciers
- Leveren van inbreng voor de te voeren kaart en menu’s
- Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.
- Hanteren van handgereedschappen en bedienen van keukenapparatuur/-machines.
- Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie¬methoden (huisstijl).
$ads={1}
Wat wij jou naast een top stage en een leuke werkplek kunnen bieden?
Wat wij over jou willen weten:
- Stagevergoeding van € 500 (op basis van 38 stageuren in de week)
- Voldoende parkeergelegenheid of gratis gebruik van de shuttlebus, die rijdt van het hotel van en naar Schiphol;
- Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het hotel en de Radisson Hotel Group (binnen- en buitenland);
- Gezellige, sociale activiteiten zoals o.a. de Staff party, Summer BBQ!
Wat wij over jou willen weten:
- Volg je een opleiding waarbij gasten centraal staan?
- Spreek je Nederlands en Engels?
- Ben je flexibel inzetbaar?
- Ben je gastvrij?